Чернігівська ТЕЦ знизить тарифи для споживачів на 10-12%

Чернігівська ТЕЦ знизить тарифи для споживачів на 10-12%

10.08.16 18:31 0 591
З 1 вересня у Чернігові тарифи на тепло і гаряче водопостачання для споживачів КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА» знизяться на 10-12%. Про це повідомив директор підприємства Олександр Шевченко.

За його словами, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), минулого тижня переглянула розмір тарифів на послуги КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА» щодо їх зменшення.

«Це означає – підприємство якісно опрацювало питання щодо технічних заходів з реконструкції обладнання теплоелектроцентралі, що дозволило збільшити частку вугілля у виробництві теплової енергії для потреб населення і зменшити відповідні тарифи», - пояснив О.Шевченко. Він додав, що Чернігівська ТЕЦ зацікавлена у доступних тарифах для споживачів. «Ми постійно працюємо над оптимізацією тарифів, і вже маємо результат», - підкреслив директор теплоелектроцентралі.

З 1 липня вартість 1 Гкал теплової енергії для споживачів Чернігівської ТЕЦ була встановлена НКРЕКП на рівні 1302,13 грн. (з ПДВ), з 1 вересня 1 Гкал теплової енергії коштуватиме 1144,59 грн. (з ПДВ).

Плановий тариф на послугу з централізованого опалення за місяць із 1 вересня встановлено на рівні 29,74 грн./м2 (до цього діяв тариф 33,83 грн). Вартість гарячого водопостачання – 71,21 грн./м3 (за наявності рушникосушильника у квартирі) та 66,02 грн/м3(без рушникосушильника). До цього чинними були тарифи 79,70 та 73,80 грн/м3, відповідно.

Національний регулятор одночасно знизив вартість послуг теплопостачання і гарячого водопостачання для споживачів у Києві, Черкасах, Чернігові та Сумах. Для Чернігова зниження тарифів є найбільш суттєвим.

Прес-служба КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратурою Вінницької ...

КОМЕНТАРІ