На Тернопіллі цього року вже реалізовано 29 мікропроектів за підтримки ЄС/ПРООН

На Тернопіллі цього року вже реалізовано 29 мікропроектів за підтримки ЄС/ПРООН

10.08.16 13:25 0 510
9 серпня відбулося засідання обласної координаційної ради з питань реалізації третьої фази спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”.

У засіданні взяли участь голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук та перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак.

"Вже восьмий рік на Тернопільщині реалізловують проекти за підтримки ЄС/ПРОООН. І за цей час ми побачили позитивні результати. Загалом, реалізовано майже 150 проектів на суму понад 20 млн. грн. Ці кошти - суттєва підтримкам нашим громадам. А обласна державна адміністрація буде і надалі сприяти нашим партнерам".

Метою даного засідання було обговорення стану реалізації мікропроектів громад та напрацювання шляхів вирішення поточних проблем для успішного їх завершення у 2016 році.

Так, станом на 01.08.2016 року, повністю завершено роботи по 29 мікропроектах громад. Зокрема, по 4 мікропроекти завершено у Бережанському, Заліщицькому, Кременецькому та Підволочиському районах, по 3 мікропроекти – у Борщівському, Гусятинському та Збаразькому районах, по 2 – у Теребовлянському та Лановецькому районах.

На даний час ведуться ремонтні роботи на 12 об'єктах у Борщівському, Збаразькому, Кременецькому, Лановецькому і Теребовлянському районах та створюється надсучасний Центр надання адміністративних послуг Шумської об'єднаної територіальної громади.

Усі проекти планується завершити до кінця поточного року.

Крім того, в рамках засідання координаційної ради відбулося підведення підсумків обласного конкурсу дитячого малюнку на тему використання відновлювальних джерел енергії “Зелена енергія” та вручення призів і дипломів переможцям конкурсу у двох категоріях: 6 – 11 років та 12 – 17 років.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 20 дітей з чернігівських ...
Наступна новина: Апостольський нунцій в ...

КОМЕНТАРІ