У Рівненській області підгорівша їжа на газовій плиті ледь не коштувала чоловіку життя

У Рівненській області підгорівша їжа на газовій плиті ледь не коштувала чоловіку життя

10.08.16 19:20 0 620
06 серпня о 16:15 до Служби порятунку Рівненщини за телефоном «101» надійшло повідомлення, що в обласному центрі по вулиці Волинської Дивізії з вікна квартири на шостому поверсі житлової дев’ятиповерхівки йде густий чорний дим.

За сигналом «Тривога» чергові підрозділи вогнеборців на двох пожежно-рятувальних автомобілях за декілька хвилин вже були за вказаною адресою. Рятувальники в аппаратах захисту органів дихання потрапили у помешкання (двері були не замкненні). Трьохкімнатна квартира була повністю задимлена. Виявилось, що на газовій плиті в кухні виникло підгоряння їжі. А в одній з кімнат, рятувальники виявили господаря, що міцно спав. Чоловіка негайно вивели на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Перекривши газ та провітривши помешкання від чадного диму чергові підрозділи Головного управління ДСНС виїхали у розташування пожежно-рятувальних частин. Для з’ясування усіх обставин виникнення задимлення, на місце події було викликано дільничого офіцера поліції.

Завдяки вчасному повідомленню пильних сусідів та професійним діям рятувальників вдалося запобігти можливих трагічних наслідків. Проте можна відмітити, що необережність чоловіка ледь не коштувала йому життя.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області нагадує! Не залишайте їжу на ввімкненій газовій плиті без нагляду. Це може призвести до непоправних наслідків.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: Видеооператор на свадьбу: ...

КОМЕНТАРІ