Заочно судитимуть жителя Рівненщини,який вчинив жорстоке убивство

Заочно судитимуть жителя Рівненщини,який вчинив жорстоке убивство

10.08.16 08:38 0 537
За процесуального керівництва прокуратури Рівненської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно особи, яка вчинила умисне вбивство з хуліганських мотивів (п.7 ч. 2 ст. 115 КК України).

Ця подія сталася у грудні 2012 року. У полі між селами М'ятин та Олексіївка, що на Рівненщині, правоохоронці виявили обгорілий автомобіль «Рено Кенго», біля якого знаходилось тіло власника – 51-річного жителя м.Рівне, пошкоджене вогнем та з наявними ознаками тілесних ушкоджень, в тому числі кульового поранення в голову.

Слідчими СУ ГУНП в Рівненській області у порядку спеціального досудового розслідування зібрано беззаперечні докази того, що жорстоке убивство чоловіка, який працював в обласному центрі таксистом, вчинив з хуліганських мотивів із застосуванням пристрою, призначеного для відстрілу гумових куль, 28-річний житель Гощанського району.

На теперішній час його оголошено у міжнародний розшук.

Враховуючи норми Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей спеціального досудового розслідування кримінальних правопорушень, до вказаної особи застосовується процедура заочного засудження.

Обвинувальний акт по суті розглядатиме Гощанський районний суд.

Санкція статті КК передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Посол Бельгії в Україні ...

КОМЕНТАРІ