Через механізм здешевлення кредитів,сільгоспвиробникам Вінниччини компенсовано банківських відсотків на 11,2 млн. грн (+фото)

Через механізм здешевлення кредитів,сільгоспвиробникам Вінниччини компенсовано банківських відсотків на 11,2 млн. грн (+фото)

10.08.16 17:47 0 610
На Вінниччині з 28 квітня 2016 року працює обласна конкурсна комісія з питань визначення переліку суб'єктів господарювання агропромислового комплексу для здійснення фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі через механізм здешевлення кредитів.

В своїй роботі комісія керується положеннями постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року № 300 „Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів”.

На здешевлення банківських кредитів для сільгосптоваровиробників Вінницькій області доведений річний обсяг бюджетних призначень в сумі 24, 1 млн. грн.

Пріоритет в отриманні відшкодування мають малі сільськогосподарські підприємства з чистим доходом до 10 млн. грн. та підприємства які утримують ВРХ.

На даний час проведено 3 засідання конкурсної комісії.

Рішеннями конкурсної комісії в реєстр підприємств, які мають право на отримання бюджетних коштів по програмі здешевлення кредитів, включено 29 підприємств агропромислового комплексу. Сума залучених кредитів даними підприємствами становить 844 млн. грн.

На засіданні конкурсної комісії , яке відбулось 9 серпня 2016 року під головуванням директора Департаменту агропромислового розвитку ОДА Миколи Неїлика, розглянуто пакети документів 5 сільськогосподарських підприємств з сумою залучених кредитів 12,2 млн. грн. Сума компенсації по цих підприємствах на 2016 рік становить біля 400 тис. грн.

Станом на сільськогосподарським товаровиробникам області компенсовано банківських відсотків на суму 11,2 млн. грн. Решта коштів буде використано до кінця поточного року.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гора Лисоня - символ ...
Наступна новина: Незабаром на Луцькому ...

КОМЕНТАРІ