Переваги та особливості натуральної косметики

Переваги та особливості натуральної косметики

10.08.16 14:35 0 759

Якою косметикою ви звикли користуватися? Більшість, звичайно, відповість, що такою, яка допомагає досягти бажаного результату. Ціна, безумовно, теж має значення. Але на першому місці стоять ефективність і корисність. І її обіцяють багато виробників.

А вас ніколи не насторожували кардинальні зміни за надто короткий термін? «Моментальний ліфтинг ефект» крема, «Омолоджуюча дія» маски всього за один прийом, «Позбутися целюліту за три дні» за допомогою інноваційної сироватки - приблизно такі перспективи застосування багатьох сучасних продуктів косметичної індустрії.

Що собою представляє натуральна косметика?

Натуральна косметика, про властивості якої сьогодні багато людей сперечаються, не завжди здатна забезпечити такий же миттєвий результат, її дія більш м'яка і поступова. Але чи являється недоліком і чи наскільки хороша у даному випадку швидкість досягнення видимих ​​змін? Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину натуральної косметики: 911balsam.com.

Основними компонентами такої косметики є:

  • вітаміни;
  • корисні мікроелементи;
  • рослинні екстракти;
  • масла.

Наприклад, масло сливових кісточок зволожує і живить шкіру, а також підвищує її еластичність. Косметика на основі оливкової олії запобігає процесам старіння, перешкоджає появі зморшок, покращує тургор. Екстракт виноградних кісточок фахівці з краси додають в різні засоби для нормалізації гідробалансу, такі препарати мають порозвужуючу дію, допомагають поліпшити структуру шкіри, надають їй оксамитовість і матовість. Обліпиха в складі косметики сприяє усуненню пігментних плям, вирівнюванню кольору обличчя. І так далі. Натуральні препарати ефективні, але їх дія не буває миттєвою. І це необхідно чітко розуміти. Косметика, в складі якої містяться агресивні хімічні речовини, гормони, навпаки, здатна забезпечити моментальний результат, але навряд чи регулярне використання цієї «важкої артилерії» корисне для організму.

Дивно, але наші бабусі, прабабусі і прапрапрабабусі не знали про те, що таке хімпром і якимось чином обходилися без нього. Хна і басма для волосся ще тоді були кращими за більшість професійних фарб і дозволяли отримувати дивовижно красиві відтінки. А відвари з трав і живильні маски допомагали красуням доглядати за волоссям.

Натуральна косметика і сьогодні набагато корисніша високотехнологічних штучно створених препаратів. Чому? Натуральні засоби не містять спирту, штучних ароматизаторів, тваринних жирів, продуктів нафтопереробки, консервантів і синтетичних барвників. І, якщо ви дійсно дбаєте про свою красу і здоров'я, вибирайте тільки те, що дарує нам природа. Безпечне, корисне і ефективне. Пам'ятаєте стару народну приказку: «Тихіше їдеш - далі будеш»? Так і в цьому випадку - тільки за допомогою натуральних препаратів можна отримати стійкий результат, причому без будь-якого ризику для здоров'я.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 12 серпня 2016 року ...
Наступна новина: Рада національних товариств ...

КОМЕНТАРІ