Що таке барбершоп?

Що таке барбершоп?

11.08.16 12:26 0 841

Барбершоп - це виключно чоловіча територія, де в ціні сервіс, смак і серйозний підхід до своєї зовнішності. Жінок тут не чекають. Тільки справжній цирульник знає, як правильно поголити бороду або зробити стрижку, яка стане візитною карткою зовнішнього вигляду. Знайти майстра - це непросте завдання. На щастя, в Москві є такий чоловічий салон барбершоп і це "Соната", де професіонали своєї справи допомагають доторкнутися до традицій кращих цирюлень минулих часів.

Якщо щоранку ви займаєте місце біля дзеркала з приреченістю великомученика, то прийшла пора дізнатися, як зустрічати в відображенні рішучий погляд холодних очей успішного представника чоловічої статі. Вже багато тисяч чоловіків забули, що таке банальний Жилет, і з задоволенням віддаються у владу досвідченого барбера і його відточених навичок. Стати клієнтом барбершопа - це як вступити в закритий елітний чоловічий заклад і розділяти задоволення від спілкування з іншими поціновувачами розкішної естетики.

З появою барбершопів до чоловіків повернулося задоволення від гоління в салоні і мистецтва перукарів. Подібну реакцію розслабленої насолоди можна побачити в стареньких чорно-білих стрічках. Відвідування барбершопа - це своєрідна традиція, ритуал, який хоча б один раз потрібно пройти кожному чоловікові. Відродження цирюлень почалося буквально кілька років тому. А адже в кінці 19-го - початку 20-го століть - був час справжнього розквіту закладів чоловічої естетики.

Це була традиція - відвідувати барбершоп. Хтось робив це кожен день. Хтось щотижня. З появою безпечної бритви популярність цирюлень різко впала, а потім і зовсім чоловічу голову, яку стрижуть стало можливим побачити в сусідньому кріслі з жінкою в бігудях.

Сьогодні культ молодості пішов на спад, в моді образ сильного, впевненого і успішного чоловіка. Попит на стильний вигляд породив відродження чоловічих цирюлень. Крім класичних послуг, куди входить гоління, догляд за бородою або стрижка волосся, можна пройти косметичні процедури, сеанс педикюру і манікюру.

Необхідно розуміти, що мистецтво цирульника не оцінюється дешево. Але ж і почуття причетності до сильних світу цього, до образу ідеального недосяжного самця дорогого коштує.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Плюси подорожі на автобусі
Наступна новина: У чому переваги перегляду ...

КОМЕНТАРІ