Вінничина: продовжується розвиток матеріально-технічної бази в галузях соціального спрямування територіальних громад області

Вінничина: продовжується розвиток матеріально-технічної бази в галузях соціального спрямування територіальних громад області

12.08.16 15:40 0 535
Як зазначає Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації, протягом другого кварталу поточного року із залученням коштів обласного та місцевих бюджетів, спонсорської допомоги проведено заходи з енергозбереження та технічне переоснащення котелень з установкою твердопаливних котлів в освітянських закладах Барського (селище Бар, села Маньківці, Іванівці, Терешки), Немирівського (смт Ситківці, с.Рубань), Теплицького (с.Соболівка), Хмільницького (с.Качанівка), Чернівецького (с.Моївка) та Ямпільського (с.Михайлівка) районів.

Відремонтовано будівлі та покрівлі дитячих садків і шкіл міст Жмеринка, Козятин, Ямпіль та Вінницького (с.Писарівка), Калинівського (с.Нова Гребля), Тульчинського (с.Крищинці) районів.

У сфері охорони здоров'я за рахунок коштів обласного бюджету проведено ремонтні роботи у психоневрологічному будинку-інтернаті в смт Брацлав Немирівського району та залучено кошти місцевих бюджетів для реконструкції амбулаторії в с. Станіславчик Жмеринського району.

Серед закладів культури та спорту за бюджетні кошти відремонтовані клуб та бібліотека в с. Бандишівка Могилів-Подільського району, дитяча музична школа в с. Рахни Лісові Шаргородського району, проведено заходи з енергозбереження в обласному центрі технічної творчості учнівської молоді, збудовано спортивно-ігровий майданчик у с. Бохоники Вінницького району.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В оздоровчому таборі на ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ