Область готується до ІV Міжнародного інвестиційного форуму

Область готується до ІV Міжнародного інвестиційного форуму "Вінниччина - бізнес в центрі України" (+фото)

12.08.16 16:56 0 532
У місті Вінниці в Галереї «ІнтерШик» (вул. Архітектора Артинова, 12А) 2 вересня 2016 року відбудеться IV Міжнародний інвестиційний форум "Вінниччина – бізнес в центрі України".

Головною метою Міжнародного інвестиційного Форуму є розвиток регіонального, міжнародного співробітництва, презентація інвестиційного потенціалу Вінниччини, пошук бізнесових і приватних контактів, а також обмін досвідом стану впровадження інвестицій і нових технологій у економіку області.

Проведення Форуму проходитиме у зміненому на європейський зразок форматі, а саме: спілкування учасників форуму планується у формі дискусії у рамках окремих галузевих блоків. Ідеї для інвестування продемонструють експерти, в ролі яких виступатимуть підприємці, що мають успішний бізнес в області.

На Форумі будуть діяти наступні панельні дискусії:

? «Залучення інвестицій та розвиток аграрного сектору Вінницької області»;

? «Енергоефективність та альтернативні види енергії»;

? «Залучення інвестицій та розвиток промислового сектору Вінницької області»;

? «Розвиток туристичної галузі Вінницької області».

Організаторами Форуму виступають Вінницька обласна державна адміністрація та Вінницька обласна Рада.

В роботі Форуму приймуть участь представники дипломатичного корпусу різних країн і міжнародних організацій та фондів, міжнародних бізнес – структур та підприємці області.

Проведення IV Міжнародного інвестиційного Форуму дасть можливість продемонструвати результати, яких вже вдалося досягти, а також потужний потенціал Вінниччини та сприятливі умови ведення бізнесу в області.

За додатковою інформацією звертатись до Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації – 66-14-26; 66-14-36.

Анкета.docАнкета.doc

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ