Малий та середній бізнес Вінниччини перерахував на потреби місцевих громад майже 323 мільйонів гривень єдиного податку

Малий та середній бізнес Вінниччини перерахував на потреби місцевих громад майже 323 мільйонів гривень єдиного податку

12.08.16 09:29 0 477
За сім місяців 2016 року платники Вінниччини, які обради спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевого бюджету 322 мільйони 868,2 тисяч гривень єдиного податку.

За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського близько 62 відсотків з цієї суми або більш ніж 200,7 млн.грн. – це внесок фізичних осіб. На долю юридичних осіб-спрощенців припадає понад 122,1 млн.грн.

Високопосадовець підкреслює, що проти минулорічного загальна сума перерахованого у місцеві скарбнички єдиного податку зросла майже на 60 відсотків. Відтак, лише за рахунок приросту єдиного податку на свої потреби громади отримали на 121 млн.грн. більше ніж за січень-липень 2015 року.

Отож, дякуючи усім представникам малого та середнього бізнесу регіону за своєчасту сплату єдиного податку, Руслан Осмоловський ще раз нагадує, що для Вінниччини він є третім за розміром бюджетоформуючим платежем місцевої скарбниці, поступаючись лишень податку на доходи фізичних осіб та платі за землю. А сплачують його наразі у Вінницькій області понад 37,1 тисяч фізичних осіб та більш ніж 4,2 тисячі – юридичних.

Відділ комунікації ГУ ДФС у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ