Відновлено процедуру видачі дозволу на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів на території Вінницької області (+фото)

Відновлено процедуру видачі дозволу на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів на території Вінницької області (+фото)

12.08.16 12:29 0 589
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2012 року № 1135 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів» зі змінами та розпорядження голови облдержадміністрації Коровія В.В. від 03 червня 2016 року № 408 робочим органом щодо організації діяльності з видачі дозволів на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів на території Вінницької області визначено Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації.

Департаментом розроблені Інформаційна та Технологічна картки видачі дозволу на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів у Вінницькій області.

Для отримання ДОЗВОЛУ громадянам необхідно звернутися до центра адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради за адресами: 21100, м. Вінниця, вул. Соборна, 59; вул. Замостянська, 7; вул. Брацлавська, 85; вул. Космонавтів, 30

Режим роботи центру:

понеділок-четвер з 9-00 год. до 17-00 год. без перерви

п'ятниця з 9-00 год. до 16-00 год. без перерви

вихідні дні – субота, неділя, святкові та неробочі дні

телефон: (0432) 59-51-00, (0432) 59-51-01

електронна пошта: vinrada@vmr.gov.ua

веб-сайт: http:// www.vmr.gov.ua

Алгоритм отримання ДОЗВОЛУ:

Суб'єкт господарювання для отримання дозволу подає заяву встановленої форми та пакет документів в паперовій формі - особисто чи через уповноважену особу (за довіреністю) або надсилається поштою в Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради.

Адміністратор ЦАП «Прозорий офіс» передає пакет документів в Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації. Для розгляду та погодження Департамент передає копії документів у паперовому або електронному (шляхом сканування) вигляді :

Службі автомобільних доріг у Вінницькій області, або власникам автомобільних доріг та Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області, а у разі розміщення зовнішньої реклами на пам'ятках національного або місцевого значення та в межах зон охорони місць – Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації. Після отримання листів-відповідей - видання головою облдержадміністрації розпорядження про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів в Вінницькій області та оформлення Департаментом дозволу на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів в Вінницькій області і передача його адміністратору ЦАПу. Адміністратор Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради видає замовнику дозвіл. Загальна кількість днів передбачена законодавством для видачі дозволу – 10 робочих днів.

Більш детальну інформацію можливо отримати за тел.: 0432 66-11-80 та на сайті облдержадміністрації Вінницької ОДА: http://www.vin.gov.ua, e-mail: oda@vin.gov.ua

Департамент міжнародного співробітництва

та регіонального розвитку облдержадміністрації

Картка.pdfКарта2.pdf

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ