Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України розпочинає другий етап видачі продуктових ваучерів внутрішньо-переміщеним особам

Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України розпочинає другий етап видачі продуктових ваучерів внутрішньо-переміщеним особам

12.08.16 11:49 0 496
Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України в рамках міжнародного проекту «Україна – громадський неспокій» розпочинає другу завершальну видачу продуктових ваучерів внутрішньо-переміщеним особам з Криму та сходу України з 15 серпня 2016 р.

Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, яка фінансує проект, визначила наступні категорії отримувачів:

1.Багатодітні сім'ї (троє та більше дітей до 18 років) за наявністю паспорту; документу, який засвідчує соціальний статус; свідоцтва про народження дітей, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області.

2. Інваліди 1-ї та 2-ї , 3-ї груп за наявністю паспорту та пенсійного посвідчення із зазначенням групи інвалідності, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області.

3. Одинокі годувальники з дітьми до 18 років за наявністю паспорту; довідки з соцзахисту, яка посвідчує соціальний статус; свідоцтва про народження дітей, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області.

4. Одинокі люди похилого віку (65 та більше років) за наявністю паспорта; пенсійного посвідчення; документу, який підтверджує самотнє проживання, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області.

5. Вагітні жінки (за наявності паспорта, обмінної карти, довідки про реєстрацію у Вінницькій обл..)

6. Люди із важкими хронічними захворюваннями(за наявністю паспорта, довідки про стан здоров'я, довідки про реєстрацію )

7. Жінки, які мають двох малолітніх дітей, та не проживають на території області із чоловіком за наявністю паспорту; свідоцтва про народження дітей, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області., акту соцзахисту, що підтверджує одиноке проживання.

Видача ваучерів здійснюється в приміщенні обласної організації Товариства Червоного Хреста України з 15 серпня по 10 вересня 2016 р. за адресою:

м. Вінниця, вул. Грушевського, 12, з 8.30 до 18.00 год.

контактні телефони: (050) 250 48 67 (068) 850 32 74, (0432) 56-21-06,

61-10-93

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку відбулися ...

КОМЕНТАРІ