У Рівненській області рятувальники посилюють інформаційно – роз`яснювальну роботу в житловому секторі

У Рівненській області рятувальники посилюють інформаційно – роз`яснювальну роботу в житловому секторі

12.08.16 09:03 0 544
Аби запобігти пожежам в період літнього пожежонебезпечного періоду та попередити загорання у житловому секторі співробітники Острозького районного сектору Головного управління ДСНС у Рівненській області постійно здійснюють профілактичні відпрацювання житлового сектору.

10 серпня фахівців ДСНС здійснили комплексне профілактичне відпрацювання житлового сектору села Вілія. Основною метою даного заходу було привернення уваги громадян до проблем забезпечення пожежної безпеки їхніх помешкань та попередження загибелі людей у вогні. Під час рейду із господарями приватних домоволодінь рятувальники провели бесіди та вручали листівки, в яких викладені основні правила безпечного користування електро- та газоприладами, через які найчастіше виникають пожежі.

Під час відпрацювання особливу увагу фахівці Служби порятунку приділили запобіганню пожеж через спалювання сміття та сухотрав’я, адже саме вони несуть найбільшу пожежну небезпеку теплої пори. Зважаючи на погоду та розташування земельних ділянок поблизу лісових масивів, рятувальники наголосили також й на дотриманні правил пожежної безпеки в екосистемах.

Острозький районний сектор ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ