У Рівненській області і влітку діти отримують знання про професії

У Рівненській області і влітку діти отримують знання про професії

12.08.16 17:42 0 625
Фахівці Здолбунівського районного центру зайнятості відвідали літньо-оздоровчий табір «Романтик», який організував районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді для дітей учасників антитерористичної операції, дітей вимушено переміщених осіб, осіб з інвалідністю, дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді по можливості щороку організовує такі табори, які насичують цікавими та корисними екскурсіями, конкурсами, вправами, захоплюючими іграми та обов'язковим походом на кілька днів мальовничими дорогами рідного району.

Начальник відділу активної підтримки безробітних РЦЗ Надія Білоус долучилася до роботи із дітьми, коли вони перебували у міському парку відпочинку та брали участь у конкурсі малюнку на асфальті. Робота фахівця центру зайнятості полягала у проведенні профорієнтаційної міні-лекції про професію «продавець» як такої, що користується попитом на ринку праці Здолбунівщини. Метою лекції було знайомство із однією з найпоширеніших та найдавніших професій у світі, з історією її виникнення та розвитком торгівлі від минулого до сьогодення, про вимоги професії до знань, умінь, навиків людини. Під час лекції діти уважно слухали інформацію та активно брали участь у обговоренні певних питань. На завершення зустрічі діти із задоволенням відгадували загадки та розгадували ребуси про професії.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині виявлено два ...
Наступна новина: Прокуратура Волинської ...

КОМЕНТАРІ