У Рівненській області вчимося себе захищати

У Рівненській області вчимося себе захищати

12.08.16 18:33 0 655
Днями світова спільнота відзначила Всесвітній день протидії торгівлі людьми. З цієї нагоди фахівці Кузнецовського міського центру зайнятості провели День відкритих дверей для безробітних. На захід також завітали спеціаліст центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Валентина Шпур, яка ознайомила про послуги їх служби та спеціаліст з управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Ольга Шевчук, яка поінформувала про обов'язки щодо здійснення заходів у сфері протидії торгівлі людьми.

На семінарі розглядалися причини існування цього виду злочину та їх наслідки, приклади на території міста, найбільш поширені шахрайські схеми при торгівлі людьми. Поради, як правильно виїхати за кордон з метою легального працевлаштування та відпочинку безробітні слухали дуже уважно, записали інформацію про організації, що можуть допомогти у складному становищі та надати інформацію щодо цього питання. Торгівля людьми набула глобальних масштабів і є сучасною формою рабства. Більшість сучасних рабів - жінки. Проблема сучасного рабства стосується всіх країн світу. Точна кількість сучасних рабів у світі невідома. За різними джерелами, щороку в рабство потрапляють близько 700-900 тис. людей. За оцінками Центру Безпеки Людини, щорічно в рабство продається до 4 млн. чоловік.

Учасники семінару переглянули відеофільм «Життя на продаж». Після проведеного семінару наші клієнти замислилися чи варто шукати кращої долі на чужині.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ