У Рівненській області рятувальники відпрацювали документи оперативного реагування на об’єкті з масовим перебуванням людей

У Рівненській області рятувальники відпрацювали документи оперативного реагування на об’єкті з масовим перебуванням людей

12.08.16 08:05 0 514
11 серпня рятувальниками 6-ї державної пожежно-рятувальної частини смт.Млинів було проведено практичне відпрацювання документів оперативного реагування на районному центрі дозвілля.

В ході відпрацювання, фахівці Держслужби з НС спільно з керівництвом та технічним персоналом зазначеного об’єкту, провели заняття щодо порядку дій під час виникнення можливих надзвичайних ситуацій на об’єкті, а також проведення рятувальних та інших невідкладних робіт.

Найбільшу увагу рятувальники звертали на стан утримання інженерного обладнання, шляхів евакуації громадян, наявності автоматичних систем пожежної сигналізації, виконання заходів пожежної безпеки, наявність первинних засобів пожежогасіння тощо. Разом з тим, було надано консультативну допомогу та відпрацьовано спільні дії на випадок виникнення надзвичайних ситуацій та подій на об’єкті, проведено коригування відповідної документації, а також перевірено джерела зовнішнього протипожежного водопостачання, зокрема внутрішні пожежні крани та вуличні пожежні гідранти, які знаходяться на території об’єкту.

На завершення, працівникам центру рятувальники вручили пам’ятки, де відображені всі основні правила щодо дотримання вимог пожежної, техногенної безпеки та безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ