Чернігів: Понад 2 тисячі підписів зібрали громадські активісти на підтримку будівництва фонтану,запропонованого міською владою

Чернігів: Понад 2 тисячі підписів зібрали громадські активісти на підтримку будівництва фонтану,запропонованого міською владою

12.08.16 16:37 0 577
Ініціативна група жителів міста висловила журналістам свої думки щодо будівництва фонтану навпроти Мегацентру.

Група проводила опитування чернігівців щодо того, який варіант фонтану більш доцільний, на їх думку, навпроти Мегацентру, пішохідний чи музичний з підсвіткою. Опитування проводилось у різних районах міста, зокрема - у центрі, на Шерстянці, Котах, Рокоссовського та ін.

Більшість з опитаних висловилась проти пішохідного фонтану, адже він може бути й дуже травмонебезпечним для того місця, де зазвичай збирається багато батьків з маленькими дітьми. Крім того, це популярна й досить жвава пішохідна зона серед чернігівців і в холоду пору року такий фонтан провокуватиме простудні захворювання, особливо, серед дітей.

Тож громадські активісти вважають, що такі важливі фактори ризику для чернігівців, особливо більш молодшої вікової групи, необхідно враховувати, аби не нашкодити людям більше замість очікуваного задоволення та комфортного відпочинку.

Ініціативна група зібрала понад 2 тисячі підписів на підтримку проекту, запропонованого міською владою.

Така ідея фонтану була підтримана також 3 серпня на засіданні громадської ради при міському голові одноголосно.

Фонтан на бульварі навпроти «Мегацентру» нарешті добудують

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Здійснено рейди щодо ...
Наступна новина: Рівненська область: за добу ...

КОМЕНТАРІ