У Житомирі рятувальники навчали дітей азам безпеки та знайомили з професією вогнеборця

У Житомирі рятувальники навчали дітей азам безпеки та знайомили з професією вогнеборця

12.08.16 11:46 0 531
9 серпня, у дитячому оздоровчому закладі «Лісовий берег» при Житомирському обласному медичному центрі вертебрології і реабілітації рятувальники спільно із керівництвом закладу вже втретє провели День цивільного захисту. Подібні заходи проходили тут і в попередні дві зміни задля формування у дітей навичок безпечної поведінки та вивчення основ безпеки життєдіяльності.

Розпочався захід із навчальної евакуації, після цього працівники міського відділу Управління провели вікторину під назвою «Не буває диму без вогню!». Рятувальники у доступній формі розповіли правила безпечної поведінки у побуті та на вулиці, причини виникнення надзвичайних ситуацій, шляхи їх уникнення та дії в умовах небезпеки. Окрім теоретичних знань, школярі набули практичних навичок користування вогнегасником.

Далі надзвичайники донесли до слухачів правила поводження під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів. Всі присутні мали змогу наочно побачити боєприпаси часів минулих війн, макети яких рятувальники привезли із собою. Не оминули увагою і сучасні вибухові пристрої, на які населення часто натрапляє в районі проведення антитерористичної операції.

Під час проведення вікторин та конкурсів діти мали змогу відчути себе справжніми рятувальниками та позмагатись, хто швидше одягне бойовий одяг вогнеборця.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 10 серпня - відкриття ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ