Тернопільська область планує пожвавити реалізацію міжнародних соціально-гуманітарних проектів

Тернопільська область планує пожвавити реалізацію міжнародних соціально-гуманітарних проектів

12.08.16 19:48 0 621
Делегація французької організації «Lorraine-Ukraine», яка тісно співпрацює з Тернопільським обласним відділенням Міжнародного Центру впровадження програм ЮНЕСКО перебуває цими днями на Тернопільщині. В рамках візиту відбулася зустріч з першим заступником голови ОДА Іваном Крисаком.

«Реалізація спільних гуманітарних проектів є надзвичайно важливою в контексті забезпечення кращого рівня послуг для жителів Тернопільщини. Зусилля, які докладають для цього громадські організації важко переоцінити, і зі свого боку обласна адміністрації готова надавати всебічну підтримку», - зазначив Іван Крисак.

Як повідомлялося раніше, «Lorraine-Ukraine» передала в підрозділ УМНС Тернопільської області пожежний спецавтомобіль сучасного взірця. Даний проект вдалося реалізувати завдяки ТОВАМЦвп ЮНЕСКО та особистому сприянню Голови Тернопільської ОДА.

Представники «Lorraine-Ukraine» мають українське коріння, а тому навіть проживаючи закордоном, активно реалізовують проекти на підтримку України. Для тернопільських вогнеборців співпраця з «Lorraine-Ukraine» дає можливість також отримати додаткову інформацію та перейняти досвід про те, як налагоджена система пожежної роботи у Франції. Це в свою чергу допоможе їм покращити існуючу модель роботи, адже в рамках адмінреформи у новостворених громадах добровільно формуються місцеві пожежні команди. Саме в цьому напрямку вже найближчим часом і здійснюватиметься співпраця з французькою організацією в тому числі і щодо забезпечення спецтехнікою.

Президент «Lorraine-Ukraine» Ніколас Дяченко отримав Подяку від обласної адміністрації за багаторічну співпрацю, професіоналізм та вагомий особистий внесок у впровадження соціальних програм ЮНЕСКО.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У зоні обслуговування ...

КОМЕНТАРІ