У Тернополі провели обласну консультацію щодо цілей сталого розвитку для України на період до 2030 року

У Тернополі провели обласну консультацію щодо цілей сталого розвитку для України на період до 2030 року

12.08.16 08:53 0 548
9 серпня в м. Тернопіль за сприяння департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації представництвом Організації Об'єднаних Націй в Україні спільно з Міжнародною організацією з міграції в рамках проекту програми “Консультація щодо адаптації та локалізації порядку денного розвитку до 2030 року та 17 цілей сталого розвитку в Україні” проведено обласну консультацію щодо цілей сталого розвитку для України на період до 2030 року.

У заході взяли участь більше 60 представників громадських організацій області, вищих навчальних закладів та органів виконавчої влади.

Учасників заходу привітали директор департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації Галина Воляник і голова Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні Манфред Профазі.

В ході обласної консультації у форматі “Світового кафе” обговорювались стратегічні напрямки довгострокового розвитку у розрізі

17 цілей сталого розвитку, згрупованих за економічним, екологічним, соціальним та управлінським вимірами.

Результати обговорення стануть основою для розробки нової Рамкової програми партнерства між Україною та ООН на 2018-2022 роки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині голова ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ