В Чернівецькій області прийшли з документами,поставили підписи,і за 20 хвилин купили,або продали автомобіль...

В Чернівецькій області прийшли з документами,поставили підписи,і за 20 хвилин купили,або продали автомобіль...

12.08.16 10:29 0 645
Сервісні центри МВС запропонували зручну процедуру оформлення права власності на транспортний засіб — «електронний договір купівлі-продажу, оформлений в ТСЦ»

Про це розповідає Кельменецька районна газета «Рідне слово», посилаючись на висновки службовців Територіального сервісного центру 7345 РСЦ МВС в Чернівецькій області, що в селищі Кельменці.

«Як показала практика,— пише видання,— громадяни, що укладали раніше договір купівлі-продажу і заповнювали його самостійно, витрачали багато часу (від однієї години до двох годин), а адміністраторам ТСЦ при завіренні даних договорів доводилось виправляти орфографічні помилки громадян або повертати їх для повторного оформлення.

З метою якісного таоперативного обслуговування громадян в ТСЦ під час операцій з реєстрації, перереєстрації транспортних засобів створено новий сервіс — «електронний договір купівлі-продажу, оформлений в ТСЦ», запроваджений з 15.07.2016 року.

За такою процедурою працівник сервісного центру на підставі наданих документів від продавця та покупця вносить інформацію до Єдиного державного реєстру МВС «НАІС», роздруковує заповнені бланки договорів та пропонує громадянам лише перевірити правильність складання електронного договору купівлі-продажу і проставити особисті підписи в графі «продавець» та «покупець». На дану процедуру в сервісному центрі витрачається від 15 до 20 хвилин».

Василь Лупашко, в.о.начальника ТСЦ №7345 РСЦ МВС в Чернівецькій області, підкреслює в статті позитивну особливість «електронних договорів купівлі-продажу, оформлених в ТСЦ» — їхню реєстрація в Єдиному державному реєстрі МВС «НАІС», що виключає факт підробки останніх.

Висловлюємо вдячність газеті «Рідне слово» за підтримку і популяризацію реформ сервісних центрів.

Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: міський голова ...
Наступна новина: На Вінничині у Тульчині ...

КОМЕНТАРІ