На Тернопіллі у Козівському районі провели військово-патріотичний вишкіл

На Тернопіллі у Козівському районі провели військово-патріотичний вишкіл

12.08.16 17:08 0 595
Понад 60 жителів Козівського району взяли участь у військово-патріотичному вишколі, який тривав 9-10 серпня.

«З ініціативи голови обласної державної адміністрації Степана Барни такі вишколи ми проводимо у кожному районі. Недавно такий захід пройшов на Бучаччині. Традиційно вишколи тривають один день, однак у Козівському районі за сприяння районної державної адміністрації вдалося організувати дводенний вишкіл, з польовою кухнею, ночівлею в палатках», - розповів начальник відділу сім'ї та молоді облдержадміністрації Ігор Чорний.

Організатор вишколу «Захисти свій дім» Микола Більчук переконаний, що 1-2 двох недостатньо, щоб належно підготувати молодь. Така робота має проводитися постійно. Тільки тоді буде позитивний результат.

«Учасники вишколу – учні старших класів. Вони отримують навики культури поводження з вогнепальною зброєю, розказуємо основи рукопашного та ножового боїв, психологічну підготовку тощо. Відтак все це відпрацьовуємо практично. Зброя – навчальна. 99 % учасників - активні, з гумором. З ними працювати легко і приємно», - зазначив Микола Більчук.

Наступний вишкіл заплановано провести 12 серпня у Кременецькому районі. Записатися можна у відділах сім`ї та молоді Кременецької райдержадміністрації.

Участь у заході - безкоштовна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Область готується до ІV ...
Наступна новина: Житомирську область ...

КОМЕНТАРІ