В оздоровчому таборі на Житомирщині рятувальники навчали дітей гасити пожежу

В оздоровчому таборі на Житомирщині рятувальники навчали дітей гасити пожежу

12.08.16 15:38 0 505
З метою формування у підростаючого покоління навичок безпечної поведінки, рятувальники систематично проводять різноманітні профілактичні заходи для дітей.

10 серпня фахівці ДСНС та працівники Добровільного пожежного товариства України в Житомирській області завітали до Житомирського обласного лікувально-санаторного центру радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші», де провели пізнавальну акцію «Я за безпеку».

Діти слухали урок на тему «Безпечні вибухонебезпечні предмети», де співробітники ДСНС торкнулися аспектів безпеки дитини при виявленні невідомих, підозрілих предметів, що можуть нести загрозу життю і здоров'ю. Також під час проведення заходу організатори продемонстрували присутнім навчальний документальний фільм «Небезпечні знахідки».

На подвір'ї табору рятувальники познайомили учасників зі своєю повсякденною роботою. Для початку діти самотужки використовували вогнегасники, а потім допомагали рятувальникам гасити умовну пожежу. Також вони дізналися про будову і технічні можливості пожежного автомобіля, побачили спеціальний одяг та спорядження, що застосовують у своїй діяльності працівники «Служби порятунку «101».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині за ...
Наступна новина: Вінничина: продовжується ...

КОМЕНТАРІ