На Вінничині в облдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня будівельника (+фото)

На Вінничині в облдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня будівельника (+фото)

13.08.16 15:40 0 477
В обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня будівельника. З професійним святом кращих представників будівельної галузі Вінниччини привітали заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник та перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська.

Вітаючи присутніх від імені голови обласної державної адміністрації, Василь Броварник зазначив, що будівельна галузь Вінниччини - традиційно аграрної області, зберігає досить високий потенціал, потужно розвивається та має вагомі здобутки.

«Будівельна галузь якраз і є індикатором розвитку економіки краю, області, держави,- підкреслив заступник голови ОДА- В області закладаються основи будівництва нових заводів і фабрик, ведеться реконструкція існуючих виробництв та продовжується активна робота із будівництва житла – саме в цей момент по вул. Чехова у м. Вінниці вводяться в експлуатацію два нових муніципальних житлових будинки».

Більш детально на здобутках будівельної галузі Вінниччини зупинився у своєму виступі директор Департаменту будівництва містобудування та архітектури облдержадміністрації Дмитро Романченко.

За його словами, протягом 2016 року у Вінницькій області спостерігаються стабільно високі темпи будівельних робіт. За І півріччя 2016 року підприємствами та організаціями області за рахунок усіх джерел фінансування виконано будівельних робіт на суму 777 млн.грн. За обсягом виконаних робіт область посіла 8 місце серед областей України.

Оновлюються заклади охорони здоров'я, в яких до кінця року заплановано здійснити будівельних робіт на суму 89,9 млн.грн. Станом на 01.07.2016 р. вже відремонтовано 52 заклади первинної ланки на суму 3,2 млн. грн., а на об'єктах вторинної ланки виконано ремонтні роботи на суму 5,2 млн. грн.

Із залученням бюджетних коштів усіх рівнів завершено будівництво та проведено реконструкцію 20 закладів освіти на загальну суму 78,2 млн. грн., в тому числі 8-ми дошкільних навчальних закладів на 320 місць та 12-ти шкіл на 404 учнівських місця.

Не залишаються поза увагою об'єкти культури та спорту: здійснена реконструкція Ямпільської дитячої музичної школи; відкрито універсальний спортивний майданчик із синтетичним покриттям в м.Бар; до Дня Незалежності України планується відкриття реконструйованого музею Миколи Леонтовича в с.Марківка Теплицького району. Відзначив своє новосілля у новому приміщенні Вінницькій міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія». Нове приміщення повністю адаптоване для людей на візках.

Дмитро Романченко також підкреслив, що підвищення інвестиційної привабливості, збільшення обсягів інвестицій в економіку та створення нових робочих місць - одне з важливих завдань, що стоїть перед Вінниччиною: «На обласною державною адміністрацією супроводжується впровадження близько 100 довготермінових інвестиційних проектів в промисловому та аграрному секторі економіки. Створюють нові виробничі потужності великі сучасні підприємства, які завдяки якості власної продукції відомі не лише в Україні, а й далеко за її межами. Все це дає впевненість у подальшому розвитку будівельної галузі, у досягненні нових, ще вагоміших результатів»,- підкреслив посадовець.

З нагоди професійного свята кращим будівельникам, проектантам, інженерам, підрядникам області вручили грамоти і подяки обласної державної адміністрації та обласної Ради, відзнаки профільного департаменту.











































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: За невдалі спроби ...

КОМЕНТАРІ