В рамка операції «Акциз-2016» на Вінниччині з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів майже на 22 млн. грн.

В рамка операції «Акциз-2016» на Вінниччині з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів майже на 22 млн. грн.

13.08.16 16:53 0 557
Обсяги вилучення з незаконного обігу підакцизних товарів значно зросли в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Детінізації ринку згаданої продукції чималою мірою сприяли загальнодержавні операції «Акциз-2016» та «Рубіж-2016», що спрямовані на недопущення незаконного переміщення товарів через Державний кордон України, а також на вивільнення ринку для легальної підакцизної продукції, що виготовлена зі сплатою акцизного податку.

Так, з початку року співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Вінницькій області, в тому числі за участю інших правоохоронних органів, з незаконного обігу вилучено підакцизної продукції на суму майже 22 млн. грн. Зокрема, спирту більше ніж на 19 млн. грн., фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції на суму близько 1,5 млн. грн., більш ніж на 1 млн. грн. паливно-мастильних матеріалів, тютюнових виробів на суму понад 160 тис. грн.

Викрито та припинено діяльність трьох підпільних цехів по виготовленню підакцизних товарів, у тому числі потужного нелегального виробництва спирту. Конфісковано підакцизних товарів на суму 270 тис. грн.

Головне управління ДФС у Вінницькій області.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку буде тимчасово ...
Наступна новина: Чернівчан у вихідні дні ...

КОМЕНТАРІ