Луцьк: незабаром в Старому місті запрацює система платного електронного паркування

Луцьк: незабаром в Старому місті запрацює система платного електронного паркування

13.08.16 09:03 0 482
Міська рада провела конкурс на організацію платного паркування в Старому місті. Переможець - підприємство “Elbе.ua” зараз працює над її встановленням. “В найближчі терміни буде зроблено: в'їзд і виїзд - вулиця Братковського;

виїзд - вулиця Галшки Гулевичівни;

в'їзд і виїзд — Старий ринок

та в'їзд і виїзд — вулиця Кафедральна,

наступного року - в'зд і виїзд на площі “Ринок”. На даний момент встановлена частина елементів конструкції — нова електронна система паркування без доступу до готівки. Цьогоріч, на День міста вона має запрацювати в тестовому режимі, поки що безоплатно, адже система має пройти обов'язкову перевірку. Після того, як буде перевірено, чи працює електронне обладнання, чи камери зчитуватимуть номери машин, мешканці мікрорайону та підприємці, що мають офіси у цій частині міста мають подати заяви з прикріпленими документами на машину, щоб отримати безкоштовні проїздні карти. Коли процедура перевірки закінчиться, система запрацює в повній мірі. З того моменту щодня з 6:30 до 16:30 буде платне паркування, на безкоштовне - в'їзд та виїзд з території буде даватись 20 хвилин, далі — оплата 6 грн/година”, - розповів заступник міського голови Сергій Григоренко, який координує роботу зі встановлення такої системи у нашому місті.

Заступник міського голови звертається до лучан та гостей міста звернути увагу на те, що на даний час система працюватиме в тестовому режимі, а незабаром вона стане платною, також поставитися до цього з розумінням, адже це - європейський досвід наведення порядку у системі паркування в місті.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінничині уряд затвердив ...

КОМЕНТАРІ