В Луцьку міський голова Микола Романюк зустрівся з Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Мірославом Клімою

В Луцьку міський голова Микола Романюк зустрівся з Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Мірославом Клімою

13.08.16 13:23 0 564
До нашого міста завітав Генеральний консул Чеської Республіки у Львові Мірослав Кліма. У рамках поїздки він зустрівся з Луцьким міським головою Миколою Романюком і начальником управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вірою Кудрявцевою.

Мірослав Кліма повідомив, що завершується його трирічний термін перебування на посаді генерального консула Чеської Республіки у Львові. Він повертається на Батьківщину. Незабаром на його місце буде призначено нову людину. Мірослав Кліма наголосив, що нині відвідує області, на територію яких поширювалася його юрисдикція.

Генеральний консул Чеської Республіки у Львові подякував Миколі Романюку за спільну роботу. За його словами, завжди відчувалась підтримка у всіх починаннях. Також він висловив слова вдячності за допомогу чеській громаді у Луцьку.

Крім того, Мірослав Кліма зауважив, що за три роки роботи побачив серйозні зміни як у Луцьку, так і на Волині. Він наголосив, що активно триває розбудова міста, покращується інфраструктура.

У свою чергу, міський голова Микола Романюк також подякував за співпрацю. За його словами, міська влада намагається створювати умови, аби усі національні меншини мали рівні можливості для розвитку.

Також учасники зустрічі обговорили питання децентралізації та її вплив на розвиток територіальної громади, економічну ситуацію на Волині, питання впровадження енергозберігаючих технологій тощо.

Генеральний консул Чеської Республіки у Львові Мірослав Кліма зауважив, що Луцьк співпрацює з містом Кійов. Він наголосив, що порекомендує своєму наступнику звернути увагу на це питання і сприяти у активізації співпраці.

На завершення зустрічі Мірослав Кліма подякував Луцькому міському голові за співпрацю та попросив сприяння своєму наступнику.

Микола Романюк, у свою чергу, пообіцяв надавати необхідну допомогу новому Генеральному консулу Чеської Республіки у Львові, а Мірославу Клімі побажав успіхів у кар'єрі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ