Внесені зміни до Регламенту Чернігівської міської ради

Внесені зміни до Регламенту Чернігівської міської ради

13.08.16 14:57 0 523
Депутати міської ради затвердили зміни та доповнення до Регламенту Чернігівської міської ради VII скликання.

Так, депутати вважають за доцільне викласти частину четверту статті 26 Регламенту Чернігівської міської ради VII скликання у новій редакції:

"4. Схвалені постійними комісіями зауваження, висновки і пропозиції до проекту рішення зводяться у порівняльну таблицю або оформляються узагальненим реєстром пропозицій (протоколом), що додаються до проекту рішення для розгляду на пленарному засіданні".

Також, стаття 26 Регламенту Чернігівської міської ради VII скликання доповнена частиною п'ятою наступного змісту:

"5. Зауваження, висновки і пропозиції до проекту рішення, які не містять позицію постійної комісії щодо прийнятності проекту рішення або не відображають конкретних поправок чи доповнень до проекту рішення, не включаються у порівняльну таблицю або в узагальнений реєстр пропозицій (протокол)".

Згідно з п.1 ч.1 статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" виключно на пленарних засіданнях міської ради затверджується регламент ради. На цей час виникла потреба вдосконалити окремі питання змісту та оформлення зауважень, висновків і пропозицій до проектів рішень, які закріплені Регламентом Чернігівської міської ради VII скликання.

На переконання депутатів прийняття цього рішення сприятиме підвищенню якості опрацювання проектів рішень ради як у депутатських комісіях, так і депутатами міської ради.

Рішення набуває чинності з моменту його оприлюднення.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розцінки на укладання ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ