Чернівчан у вихідні дні чекають цікаві заходи

Чернівчан у вихідні дні чекають цікаві заходи

13.08.16 17:20 0 511
13 серпня в Чернівцях відбудеться серія з п`яти просвітницьких заходів TEDx Chernivtsi salon, де різні спікери будуть ділитися своїм досвідом і поглядами на керування містом. Одним з них буде Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, який розповість про свої перші відчуття на посаді, про те, як керувати містом.

“Ми дуже вболіваємо за розвиток молоді, тому організовуємо цей захід, щоб молодь могла по-європейськи зібратися, поспілкуватися між собою, послухати пізнавальні речі, і це має стимулювати до розвитку, до бажання бути освіченим”, – каже представник ГО “Альтернатива Є” Віктор Гищук.

Захід розпочнеться з 20:00 в галереї Ратуші. Учасникам TEDx будуть представлені також кілька мотиваційних та пізнавальних відеороликів.

А в неділю 14 серпня чернівецькі родини чекають на сімейному фестивалі «OZYORKA FAMILY FEST» . Вперше в парку Жовтневому, одному з улюблених місць відпочинку городян, відбудеться широкомасштабний фестиваль, який, на думку організаторів, буде цікавим і для малечі , і для дорослих.

Метою проведення фестивалю є не лише активний відпочинок чернівчан та сімейні розваги, але і благодійність. Частина зароблених коштів буде передана ГО «Волонтерський рух Буковини» на закупку електрокардіографа у дитячу лікарню м. Чернівці.

Під час фестивалю працюватиме Велика сцена, де виступатимуть популярні у Чернівцях артисти, відбуватимуться модні покази відомих дизайнерів та салонів одягу, танцювальні класи.

Драй для учасників фестивалю забезпечить DJ МАРАФОН, а наймолодших відвідачів очікують цікаві розваги в Дитячій зоні.

«OZYORKA FAMILY FEST»- це свято для всієї родини, яке варто відвідати і внести на пам'ять до свого сімейного альбому.

Програма фестивалю:

ВЕЛИКА СЦЕНА(літня тераса) :

– виступи артистів нашого міста: Da KOOKA, Airport, Гуцул Каліпсо, Пестициди, Groove company, Monopolia, Parabola, Double Towel.

– танцювальна програма Move On dance studio, Golden Dream dance studio, City dance school, Zumba fitness.

– модні покази салонів, дизайнерів і магазинів одягу: Z205 творче об'єднання, ZPB, Тетяна Стрілецька, Viychuk, Juliana Viuga, INSTINCT 21, Haustoff.

ДИТЯЧА ЗОНА (західна тераса): читання і малювання від креативного дитячого магазину-видавництва “Artbooks” (Київ), веселі аніматори, майстер-класи від кухарів “Gusto Piano”, святкове агентство “Be Happy” і багато іншого.

DJ МАРАФОН в Barbarabar: Rudolf Krajewski (м.Київ), Kamato, Zefir, Repa, Fkus, Dmccuba

На відвідувачів також чекають найсмачніші BURGERS та вогняне барбекю.

Вартість квитка – 50грн. Придбати квиток можна в: комплексі OZYORNOE (вул.Комарова 28г), кафе Gusto Coffee (вул.Чайковського 5, пл.Філармоніі), салон Zirka (вул.Заньковецької, 17), магазині ZPB.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В рамка операції ...
Наступна новина: Управління культури міської ...

КОМЕНТАРІ