У зоні обслуговування Чернігівської ТЕЦ завершено гідравлічні випробування

У зоні обслуговування Чернігівської ТЕЦ завершено гідравлічні випробування

13.08.16 08:00 0 616
У житлових будинках обласного центру Чернігівщини, які обслуговує КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА», 10-11 серпня успішно проведено планові гідравлічні випробування мереж. На у частині Чернігова повністю відновлено гаряче водопостачання, працюють усі 57 центральних теплових пункти підприємства. Про це повідомив директор Чернігівської ТЕЦ Олександр Шевченко.

За його інформацією, під час випробувань було виявлено два випадки пошкодження мереж – на вул. Коцюбинського, 48 та вул. Мазепи, 55. Там пориви ліквідовано, оперативно виконані ремонтні роботи. «Процес підготовки магістральних теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період завершено. Натомість на розподільчих теплових мережах роботи тривають відповідно до графіку», - зазначив О.Шевченко.

На Чернігівська ТЕЦ працює у звичайному режимі. Підприємство продовжує виконання робіт, згідно з затвердженими графіками, з метою якісної підготовки до опалювального сезону 2016-2017 років.

Як повідомлялося, 10-11 серпня у Чернігові проходили планові гідравлічні випробування системи теплопостачання, через що гаряча вода у квартирах чернігівців у зоні обслуговування ТЕЦ була відсутньою. Аналогічні гідравлічні випробування на мережах проводилися у травні.

Всього Чернігівська ТЕЦ обслуговує понад 590 житлових будинків у Чернігові.

Прес-служба

КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область ...
Наступна новина: У міській раді хочуть ...

КОМЕНТАРІ