Чернігів: Внесені зміни до переліку адрес для облаштування дитячих ігрових майданчиків у 2016 році

Чернігів: Внесені зміни до переліку адрес для облаштування дитячих ігрових майданчиків у 2016 році

13.08.16 16:09 0 569
Вчора, 11 серпня, на пленарному засіданні десятої сесії Чернігівської міської ради 7 скликання депутати затвердили зміни до свого попереднього рішення «Про Програму відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016-2017 роки»

Програма передбачає встановлення по всій території міста Чернігова протягом цього літа 14 дитячих і 15 спортивних майданчиків. Завдання програми - розвиток сфери фізичної культури, спорту та створення умов для безпечного, комфортного та різноманітного відпочинку дітей.

Прийняті на цій сесії зміни стосуються адрес, де передбачене встановлення кількох із цих об'єктів. Адреси скориговано за пропозиціями депутатів міської ради, які в своїх округах вивчали, де саме в таких об'єктах є найбільша потреба.

Отже, адреси:

- Між будинками № 8а та № 4б по вул. Елеваторна замінено на "вул. Елеваторна, 1 (майданчик біля «Млибора»);

- вул. Івана Мазепи, 36 (на території ЗНЗ № 6) замінено на вул. Старобілоуська, 47;

- на вул. Дніпровська, 35 замінити на вул. Заньковецької, 28

- Між вул. Кленова і вул. Ніни Сагайдак (Бобровиця) замінено на вул. 50 років Перемоги (Бобровиця)

- вул. Текстильників (навпроти Чернігівської міської лікарні № 4) замінено на вул. Текстильників (зелена зона поряд ЗНЗ № 34)

За інформацією начальника управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради Ярослав Куц повідомив, що всі майданчики будуть встановлені до 15 вересня, а спортивні до 10 вересня.

Перелік адрес для облаштування дитячих ігрових майданчиків у 2016 році. (червоним коліром виділено де вже встановленні майданчики)

Перелік адрес для облаштування спортивних майданчиків у 2016 році. (червоним коліром виділено де вже встановленні майданчики)

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За невдалі спроби ...
Наступна новина: Основые "+" и "-" родов в ...

КОМЕНТАРІ