Держприкордонслужба України застерігає громадян від поїздок до окупованого Криму

Держприкордонслужба України застерігає громадян від поїздок до окупованого Криму

13.08.16 16:44 0 546
Російська Федерація продовжує здійснювати провокаційні дії на тимчасово окупованій території Криму. Наразі обстановка на адмінмежі з окупованим півостровом зберігається напруженою.

Окупанти навпроти українських КПВВ, здійснюючи оформлення громадян та транспортних засобів, працюють не ритмічно та вкрай повільно. Періодично вони обмежують пропуск транспортних засобів навпроти контрольних пунктів «Чаплинка» та «Каланчак». Також відомо, що огляд автівок здійснюється прискіпливо, а частина тих, хто хотів потрапити на півострів, отримали безпідставну відмову від окупантів.

Через дії окупантів багатьом людям, які виїжджали з півострова, ставало погано та відмічалося погіршення їх стану здоров'я. Кожному з них після прибуття в контрольні пункти українські прикордонники надавали необхідну медичну допомогу. Таких випадків було зафіксовано близько 10. Людям, переважно похилого віку, ставало зле, деякі втрачали свідомість.

Продовжує спостерігатися підвищена активність російських військ та правоохоронців поблизу адмінмежі. На окупаційних пунктах пропуску значно збільшилася кількість озброєних військових, позиції ЗС РФ посилено новою технікою та особовим складом, значно зросла активність використання військової авіації, БПЛА, аеростатів та морських катерів.

Зважаючи на те, що Російська Федерація продовжує здійснювати проти громадян України численні провокації, Держприкордонслужба наполегливо просить громадян України утриматися від відвідування окупованого Криму.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Основые "+" и "-" родов в ...
Наступна новина: В Луцьку буде тимчасово ...

КОМЕНТАРІ