Покрокова інструкція: як через Інтернет оформити банківську карту від Сбербанку

Покрокова інструкція: як через Інтернет оформити банківську карту від Сбербанку

13.08.16 11:49 0 747

Чи можна подавати заяву в банк дистанційно? Ми поетапно розписали, самий простий спосіб, як отримати банківську карту в РФ. Вибір карти, рахунки і тарифу - прерогатива майбутнього володаря пластика. Це стаття не є рекламою банку, ми лише розповімо вам про те, як завести дебетову або кредитну карту. Більш детальну інформацію дивіться тут.

Кредит або дебет: який тип карти вибрати?

Як і більшість фінансових установ, Сбербанк пропонує нам зробити самостійний вибір типу карти: дебетової або кредитної. Для цього користувача сайту запрошують пройти тест, що складається з трьох питань:

  • При оплаті покупок ви користуєтеся тільки власними коштами або ж іноді все-таки застосовуєте кредитні?
  • Чому ви віддаєте перевагу: економити або брати з борг у друзів?
  • При непередбачених витратах ви використовуєте накопичення або кредити?

Якщо ви постійно схиляєтеся до другого варіанту, то вам варто замовити кредитну карту.

Як завести кредитну карту Сбербанку?

Банк пропонує універсальні і партнерські карти. Перша - це звичайний платіжний засіб. Друга - має на увазі участь в партнерських програмах, що дозволяють отримувати бонуси від сторонніх компаній. Приміром, на Visa «Аерофлот» від Сбербанку нараховуються бонусні милі за кожен розрахунок. Набравши певну кількість миль, кожен з учасників програми може злітати в будь-яку точку світу безкоштовно.

Якщо ви вирішили зробити замовлення карти через сайт, вам буде потрібно зробити буквально кілька дій. Для початку виберіть необхідні функції, запропоновані Сбербанком. Вибір типу пластику залежить від кількості послуг, які вам необхідні:

  • Standart - це оптимальний набір банківський послуг. Вартість обслуговування мінімальна;
  • Gold - карта зі спеціальними пропозиціями від банку: цілодобове обслуговування, сервіс екстреної видачі готівки і т. д.;
  • Platinum - включає програму «Привілеї для мандрівників», послуга міжнародної консьєрж-служби та інші.

Вибір бонусу - має на увазі отримання «Партнерської карти», але послуга «Спасибі від Сбербанку» можлива і при виготовленні «універсального» пластика.

Тепер про платіжну систему:

  • Вибирайте карту Visa Inc, якщо ваші розрахунки орієнтовані на операції в рублях і доларах;
  • Пластик MasterCard Worldwide підійде для тих, хто розраховується в рублях, доларах і євро;
  • Кредитну карту American Express банк видає під власну гарантію перед платіжною компанією. Брати такий пластик має сенс тільки в тому випадку, якщо ви часто їздите за кордон.

Справа за малим. Натискаємо на кнопку «Оформити» і уважно заповнюємо «Заявку на кредитну банківську карту». У вікні «Текст повідомлення» можете описати займану посаду, рівень зарплати - всю ту інформацію, яка допоможе оператору швидко обробити заявку. Натискайте «Відправити» і чекайте дзвінка від банківського працівника, який запросить вас підписати заяву на кредитну банківську карту прямо у відділенні банку. При собі необхідно мати посвідчення особи.

Заявку на дебетову карту можна так само оформити через Інтернет. Але, на відміну від кредитного, цей вид пластику вимагає вашої особистої присутності у відділенні тільки тоді, коли все буде готово.

Дебетову і кредитну карту можна замовити прямо у відділенні найближчого до вас банку без заповнення заявки через Інтернет. Заяви (в т. ч. оформлені в режимі онлайн) розглядаються від 2 днів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернігів: Міська рада ...
Наступна новина: Змінена адреса прокуратури ...

КОМЕНТАРІ