У Рівненській області вихованці гуртків підліткового клубу завітали на екскурсію до місцевої пожежно-рятувальної частини

У Рівненській області вихованці гуртків підліткового клубу завітали на екскурсію до місцевої пожежно-рятувальної частини

14.08.16 13:54 0 614
12 серпня на екскурсію до 12-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області, завітали діти гуртківці підліткового клубу Кузнецовського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час екскурсії співробітники Служби порятунку продемонстрували дітям пожежні автомобілі, бойовий одяг, захисне спорядження та пожежно-технічне обладнання.

Також рятувальники розповіли малечі про правила пожежної безпеки в побуті, безпечної поведінки на воді та природі, особливо у літній пожежонебезпечний період та як необхідно діяти в разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації, виявлені підозрілих предметів, що можуть містити вибухівку тощо.

За словами керівника підліткового клубу, діти давно мали бажання поближче познайомитись із рятувальниками.

По завершенню екскурсії, хлопчики і дівчата мали можливість сфотографуватися поруч з рятувальниками та пожежною технікою на згадку.

Екскурсія видалася дуже цікавою, а головне корисною для дітей, адже дала можливість познайомити дітей із героїчною професією - рятувальника та навчити їх безпеці життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Депутати ...

КОМЕНТАРІ