У Рівненській області під час гасіння пожежі в житловій п’ятиповерхівці рятувальники евакуювали 12 людей

У Рівненській області під час гасіння пожежі в житловій п’ятиповерхівці рятувальники евакуювали 12 людей

15.08.16 12:54 0 532
14 серпня о 08:10 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області за телефоном «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Рівне на вул. Макарова, 42. За вказаною адресою терміново було направлено чергові караули рятувальників 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

По прибуттю співробітники ДСНС встановили, що пожежа виникла в однокімнатній квартирі площею 16 кв.м. на останньому поверсі п’ятиповерхівки. Дим від пожежі швидко заповнив верхні поверхи будинку. Провівши розгортання сил та засобів, вогнеборці оперативно подали на гасіння пожежі водяний ствол. На щастя, в палаючій оселі нікого не було. Тим часом, інша група рятувальників в складі ланки газодимозахисників провела евакуацію мешканців верхніх поверхів із задимленої зони. Загалом на свіже повітря було успішно виведено 12 осіб.

О 08:20 пожежа була локалізована, а ще за 20 хвилин – ліквідована. Вогнем пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку в однокімнатній оселі. Травмованих та загиблих немає. На гасіння пожежі залучалися 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 19 чоловік особового складу ДСНС. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Что нужно ...

КОМЕНТАРІ