4 секрети,як правильно вибрати пуховик

4 секрети,як правильно вибрати пуховик

15.08.16 10:51 0 913

На що слід звертати пильну увагу при виборі якісного пуховика і як правильно вибрати пуховик? Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину: http://milanova.com.ua/, в якому ви можете придбати якісні пуховики. Якщо ви хочете, щоб пуховик грів і прослужив вам кілька сезонів слід звернути увагу на слідуючі моменти:

Пух або пір'я?

В середину пуховиків виробник може вкласти один з 4-х варіантів пуху:

  • качиний;
  • лебединий;
  • гагачий;
  • гусячий.

На етикетці має бути позначка down. Іноді в пух додають пір'я для зниження виробничих витрат. Тоді на етикетці має бути написано feather (пір'я). Слово wool означає, що вовняний ватин знаходиться всередині куртки, cotton - маємо справу з самим звичайним ватником, polyester - вироби на синтепоні.

Пух синтетичний або натуральний

Зараз замість пуховиків на синтепоні застосовуються нові вироби. Прокладки з синтетичним пухом набагато тепліші синтепону.

Вся увага на розміщення пуху

Одним з найголовніших критеріїв при вирішенні питання, як правильно вибрати пуховик, є коефіцієнт пружності пуху - fill power. Від цього коефіцієнта залежить, наскільки швидко і легко може відновити свою форму пух після скручування або стиснення. Перевірити це дуже просто. Необхідно стиснути пуховий відсік, а потім відпустити його. Зверніть увагу на те, як швидко повертається на місце пух. Необхідно вибирати пуховики, у яких коефіцієнт пружності не менше 550. Пух не повинен поколювати і збиратися в грудки. Пух повинен рухатися.

Перо не повинне стирчати і колотися

Якщо Ви не знаєте, як правильно вибрати пуховик, то варто запам'ятати, що розташування пуху в куртках середньої та низької якості буде завжди нерівномірним. В основному, при низькій якості пуховика можна відчувати і спостерігати на собі наступне: дуже помітне пір'я, що стирчить або поколює. Зокрема, це видно при стисненні пуховика. Це означає, пуховик складається з безлічі пір'я і в ньому не так вже й багато пуху. Пуховик бездоганної якості містить велику кількість пуху, що не колеться і м'яке на дотик, а в придачу в нього не вилазить на зовні пір'я. Пух в цьому випадку знаходиться в спеціальному подвійному пакеті з просоченням з матеріалу, який містить тефлон. Це ускладнює можливість проколу тканини пером.

Дрібні деталі при вирішенні питання, як правильно вибрати пуховик, теж грають свою роль:

  • Слід подивитися, чи вказана на етикетці країна-виробник пуховика і інструкція, як необхідно прати виріб;
  • Повинен бути пристебнутий маленький мішечок із зразком пуху;
  • Блискавки і кнопки високоякісних виробів мають свій відмітний логотип або напис;
  • До пуховика повинна додаватися і додаткова фурнітура;
  • Перевірте, чи прострочений пуховик всередині, так як це оберігає пух від нерівномірного розподілу;
  • Манжети з трикотажу або на гумці вбережуть Ваші руки від задування холодного вітру.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернігів: Депутати ...
Наступна новина: Як вибрати фотостудію для ...

КОМЕНТАРІ