Польська плитка для ванної

Польська плитка для ванної

15.08.16 12:20 0 874

Підприємства Польщі, які займаються виготовленням керамічної плитки, мають багатовіковий досвід. Плитка з Польщі користується високим попитом у європейських споживачів, розпещених якістю продукції і розмаїттям кольорів. Невисока вартість кахлю пояснюється географічним фактором - витрати на транспортування товару в Росію значно нижчі, ніж у західноєвропейських фірм.

Переваги польського кахлю 

Польща вже півтора століття виробляє керамічну плитку. Це не дивно, адже глиняна сировина, що використовується для створення плитки і керамограніта, видобувається на території держави.
Сьогодні Польща успішно зарекомендувала себе на європейському ринку. Плитка, яку вона постачає, розробляється європейськими дизайнерами.

Серед її переваг:

  • надійність і міцність; 
  • демократична ціна; 
  • широкий вибір дизайнерських рішень і відтінків; 
  • якість нанесення малюнка і емаль;
  • стійкість до температурних перепадів;
  • вологостійкість.

Формати плитки

Керамічна плитка з Польщі виділяється своїм унікальним форматом. Він робить її застосування особливо зручним для Росії. Невеликі параметри плитки (20 * 25) відмінно підходять для компактних вітчизняних ванних кімнат. При бажанні ви можете підібрати і більші розміри плиток.

Виробники

Виробництво плитки в Польщі налагоджено вже давно. Продукція підприємств країни конкурентоспроможна і затребувана за кордоном. Це обумовлено унікальністю товару. На сьогоднішній день найбільш впізнаваними в світі польськими брендами стали «Cersanit», «Polcolorit» і «Paradyz».

  • Cersanit. Концерн Cersanit - найбільша польська компанія, лідер в даній галузі. За багато років існування, вона відкрила безліч філіалів по всьому світу. Заводи фірми присутні, в тому числі, в Росії і Україні. Cersanit спеціалізується на виробництві таких виробів, як санфаянс, кахель і керамічний граніт. Висока якість продукції бренду поєднується з привабливою ціною. Товари компанії за своїм рівнем виконання здатні зрівнятися з продукцією від італійських та іспанських виробників. Компанія придбала особливу популярність в країнах СНД і тепер планомірно завойовує європейський ринок. Один з філій Cersanit зумів увійти до першої 10 найбільш високопродуктивних підприємств за кількістю щорічно поставляємої плитки. Вироби компанії ідеально підходять для тих, хто любить яскраві насичені кольори і бажає додати інтер'єру соковитих фарб. На сьогоднішній день заводи випускають плитку білого, помаранчевого і салатового кольорів. До речі, купить плитку Cersanit ви можете в інтернет-магазині: http://www.keramika-bazar.ru;
  • Polcolorit. Вишуканістю і унікальністю відрізняється керамічна плитка фірми Polcolorit. Компанія існує на ринку вже більше 25 років. Очолює її італійська родина. Використовуючи товари цієї фірми, ви отримуєте можливість прикрасити вашу ванну в оригінальному і неповторному стилі. Витончений італійський смак простежується у всіх видів продукції Polcolorit. Плитка цього бренду відрізняється елітарністю і розкішністю. Так, компанія випускає продукцію в багатому середньовічному стилі - вона декорована справжніми дорогоцінними каменями. У комплект додаються також бордюри, виконані в такій же вишуканій формі. Для тих, хто вважає подібний дизайн надмірністю, але при цьому хоче зробити ванну кімнату більш колоритною, прекрасним варіантом стане глянсова плитка з колекції Tangо, виконана в яскраво-червоному кольорі;
  • Grupa Paradyz. Ще одним гідним представником галузі є фірма Paradyz. Вона зуміла завоювати прихильність споживачів більш ніж 30 країн. Колекції компанії повністю відповідають модним тенденціям. Крім цього вона славиться дійсно величезним асортиментом. Paradyz пропонує клієнтам цілий ряд колекцій стильною плитки для ванної кімнати. Так, в серії Almatea представлені вироби з неординарним візерунком, виконані в світлих тонах. Завдяки грі кольору створюється ефект живих рухливих ліній.

Не варто обділяти увагою також такі бренди, як «Tubadzin», «Cerrol», «Opoczno».

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ