У Чернівцях відбувся перший просвітницький захід TEDx Chernivtsi salon

У Чернівцях відбувся перший просвітницький захід TEDx Chernivtsi salon

16.08.16 11:44 0 521
Перший з п`яти просвітницьких заходів TEDx Chernivtsi salon провели у дворику Ратуші. Одним із спікерів на ньому був Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, який розповів про свій досвід керування містом.

«Усі ми прагнемо жити в європейському місті, мати європейські сервіс, дороги, транспорт, школи, – зазначив міський голова. – Пригадую першу нараду на посаді міського голови. Зібрав тоді керівників управлінь, відділів, комунальних підприємств, департаментів і запитався, хто з них був за кордоном. Адже тільки тоді, коли приїжджаєш до Європи, можеш торкнутися усього і зрозуміти, наприклад, що фасад можна пофарбувати так, аби не заляпати фарбою тротуар. Тому тепер ми час від часу відправляємо наших працівників на навчання до сусідніх країн. Скажімо, до Румунії і Польщі».

Офтальмолог Олег Демянишин розповів присутнім про те, як уберегти зір. Також було протрансльовано спічі деяких видатних спікерів, зокрема Біла Гейтса.

Організаторами заходу виступили ГО “Альтернатива Є” та спільнота dumaj.cv.ua. Загалом вони планують проводити TEDx Chernivtsi salon кожних два тижні.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На нових універсальних ...
Наступна новина: Чернігів: Конкурс ...

КОМЕНТАРІ