Вінниччина попрощалася ще з одним героєм (+фото)

Вінниччина попрощалася ще з одним героєм (+фото)

16.08.16 16:01 0 600
13 серпня 2016 року жителі Іллінецького та Погребищенського районів провели в останню путь, колишнього мешканця села Морозіка, воїна-контрактника Олександра Миколайовича Шелепуна, який загинув на Сході України 11 серпня 2016 року.

Шелепун Олександр Миколайович народився 8 березня 1971 року в с.Богатир Морозівської територіальної громади.

З 1978 року навчався в Морозівській восьмирічній школі, яку закінчив в 1986 році. Після школи навчався в Погребищенському ПТУ -42, яке закінчив в 1989 році.

З 1989 по 1992 рік служив в військово-морському флоті. Після армії працював в м. Києві в Органах Внутрішніх Справ, потім у Вищому професійному училищі -42 м. Погребище майстром з водіння.

Останніми роками проживав у м. Іллінці.

Із 31травня 2016 року проходив військову службу за контрактом у військовій частині „В” 4050 в зоні бойових дій «Рудник» (СП «Сопка») водієм протитанкового відділення протитанково-кулеметного взводу. Загинув внаслідок мінометного обстрілу.

Віддати останню шану воїну та провести в останню путь прийшли представники влади та громадськість Погребищенського та Іллінецького районів.

Голова райдержадміністрації Іван Вінник у своєму виступі розповів про життєвий шлях героя. «У греків був один вислів. Коли Проводжали спартанців на війну, дуже часто матері чи дружини говорили: «Вертайся зі щитом або на щиті». Це означало – вернися живим або вернися Героєм. І ці слова стосуються Олександра. Він, дійсно, герой за людськими й Божими законами, бо сповна виконав свій громадянський обов'язок перед Батьківщиною, загинув на полі бою, дотримався найвищої заповіді: немає більшої любові, ніж покласти своє життя за рідну землю.», - наголосив посадовець.

Усі присутні на кладовищі приклонили коліно та низько схилили голови перед світлою пам'яттю свого земляка-Героя Олександра Шелепуна із закликом: «Герої не вмирають!».

Поховали Олександра Шелепуна з воїнськими почестями.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ