Затримано оперуповноваженого,який вимагав 22 тис.грн за не притягнення до кримінальної відповідальності за грабіж +     Працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області,спільно з співробітниками СБУ в області,викрито при одержанні неправомі

Затримано оперуповноваженого,який вимагав 22 тис.грн за не притягнення до кримінальної відповідальності за грабіж + Працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області,спільно з співробітниками СБУ в області,викрито при одержанні неправомі

16.08.16 18:54 0 553
Працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками СБУ в області, викрито при одержанні неправомірної вигоди оперуповноваженого сектору карного розшуку одного з відділів поліції ГУНП в області.

Попередньо встановлено, що оперуповноважений вимагав від закарпатців 22 тис.грн. за не притягнення їх до кримінальної відповідальності за грабіж. Затримали ж його при одержанні частини хабара – 8 тис.грн.

Наразі прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди у великому розмірі службовою особою поєднане з вимаганням). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Правоохоронця затримано, проводяться першочергові слідчі дії для документування його протиправної діяльності.

Прес-служба прокуратури Закарпастької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині розпочала ...
Наступна новина: В Тернополі до 28 серпня ...

КОМЕНТАРІ