В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

16.08.16 14:20 0 665
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, його заступники Андрій Киця, Сергій Григоренко, Юрій Моклиця, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

Розпочинаючи нараду, Володимир Гунчик наголосив на початку формування бюджету області на 2017 рік. Він вважає, що до кінця 2017 року цілком можливо збільшити дохідну частину бюджету до двох млрд грн. Зараз вона становить півтора млрд. Також прозвучала інформація про формування місцевих бюджетів. Бюджет міст Луцька та Володимира — Волинського буде сформовано за допомогою реверсних дотацій.

Учасники наради розглянули хід реалізації інвестиційних проектів на Волині за рахунок різних видів бюджетів. Зараз у переліку перебуває 21 інвестиційний проект. Усі вони включені до плану заходів на 2015 — 2017 роки. У Луцьку співфінансування з державного бюджету передбачено міською радою у частині будівництва школи у 55 — му мікрорайоні міста.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов доповів про реалізацію на Волині Закону України “Про публічні закупівлі” з використанням системи “ProZorro”. За його словами, в області відзначено позитивну тенденцію зі зростання кількості закупівель. У липні Волинська область займала 14 — те місце серед інших областей, провівши 386 закупівель. У серпні уже було проведено 402 публічні закупівлі, що дасть можливість зайняти вище місце. У серпні економія коштів склала майже 300 тис. грн, а в загальному з початку впровадження системи вдалося зекономити понад 3 млн грн. Наразі триває підготовка до нового навчального року, відтак через систему “ProZorro” проводиться закупівля підручників та інших навчальних матеріалів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ