Чернігів: Відбудеться конкурс «Безпечна громада - спільний інтерес,спільна відповідальність» Міжнародного фонду «Відродження».

Чернігів: Відбудеться конкурс «Безпечна громада - спільний інтерес,спільна відповідальність» Міжнародного фонду «Відродження».

16.08.16 14:47 0 563
Департамент економічного розвитку облдержадміністрації повідомляє про Конкурс «Безпечна громада - спільний інтерес, спільна відповідальність» Міжнародного фонду «Відродження».

Мета конкурсу - підтримати формування сталих зв'язків на рівні територіальних громад, що сприяють впровадженню підзвітності поліції, встановленню та підтриманню правопорядку, забезпечують попередження злочинності, розвивають безпечне середовище в громаді.

Пріоритети та завдання конкурсу:

• залучення місцевих громад до забезпечення правопорядку та безпеки;

• підтримка формування та діяльності місцевих поліцейських комісій;

• формування практик виявлення місцевих проблем у сфері безпеки шляхом залучення активних членів місцевих територіальних громад;

• розробка та сприяння реалізації програм забезпечення безпеки і правопорядку на рівні місцевих громад;

• створення у співпраці з органами місцевого самоврядування структур (площадок/платформ), що у взаємодії з поліцією та іншими зацікавленими сторонами проводять активну освітню, просвітницьку діяльність, спрямовану на попередження злочинності, посилення правопорядку та місцевої безпеки;

• формування практики підзвітності територіальним громадам діяльності поліції на місцях.

До участі у конкурсі запрошуються: неприбуткові організації, зокрема благодійні організації, громадські об'єднання (в тому числі громадські організації та спілки), які:

• мають статус неприбуткової чи благодійної організації та офіційно зареєстровані в Україні;

•мають досвід активної роботи у сфері захисту прав людини, моніторшгу роботи державних та/або муніципальних органів, розвитку спроможності громади (або такий досвід мають ключові партнери поданої проектної пропозиції);

• мають спроможність впроваджувати грантові проекти та звітуватися за ними (включаючи фінансове звітування).

Пропозиції від організацій, які не відповідають наведеним вище формальним вимогам, не розглядатимуться. Конкурс не передбачає надання грантів прибутковим організаціям, політичним партіям, органам державної влади, органам місцевого самоврядування, релігійним громадам і приватним (фізичним) особам та фізичним особам-підприємцям.

Максимальний розмір гранту становить 370 000 грн. Максимальний термін реалізації проекту - 12 місяців.

Наявність власного внеску від організації-виконавця або з інших джерел буде врахована та стане перевагою для апліката.

Проектні пропозиції слід подавати українською мовою згідно з вимогами оголошення та аплікаційної форми. До аплікаційної форми слід додати декілька обов'язкових документів, а саме:

• копію свідоцтва про реєстрацію організації;

• резюме усіх осіб, залучених до виконання проекту, із досвідом, який відповідає сфері проектної діяльності;

• лист-підтвердження від органів місцевого самоврядування та від регіональних представництв національної поліції щодо їх участі у реалізації проекту (який зазначатиме, зокрема, їхній запланований внесок в реалізацію проекту).

Останній термін подання аплікаційної форми проеюу-17:00,5 вересня 2016 р.

Оголошення результатів конкурсу: 14.10.2016

Аплікаційну форму в електронному вигляді необхідно надіслати електронною поштою на адресу: гоl@irf.ua, у темі листа вказати назву конкурсу “Безпечна громада - спільний інтерес, спільна відповідальність”. Аплікаційну форму в паперовому вигляді (оригінал) в двох екземплярах необхідно надіслати на адресу Міжнародний фонд «Відродження» - програмна ініціатива «Права людини і правосуддя», вул. Січових стрільців 46, м. Київ, 04053.

Додаткова інформація на сайті: http://www.irf.ua/grants/contests/konkurs_bezpechna_gromada_spilniy_interes_spilna_vidpovidalnist/

За інформацією Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: органами ...
Наступна новина: Волинянин,через дії якого ...

КОМЕНТАРІ