На Тернопіллі у Чорткові вдихнули нове життя в історико-архітектурну спадщину

На Тернопіллі у Чорткові вдихнули нове життя в історико-архітектурну спадщину

16.08.16 16:32 0 522
Впродовж цих вихідних замок Гольських став серцем та душею Чорткова. Саме тут вже вдруге за активної підтримки голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни проводять історико-культурний фестиваль. На цю яскраву подію з'їжджаються мешканці зі всіх куточків Тернопільщини.

«Як відомо, Тернопільська область багата історико-архітектурною спадщиною і Чортків не є винятком. Саме тут розташований один із понад тридцяти замків нашого краю. Ми як тернополяни, як українці повинні пишатись цим і робити все, аби не тільки зберегти цю спадщину, але й розвивати весь історичний, культурний, туристичний потенціал Тернопільщини. Саме тому наша обласна адміністрація завжди підтримуватиме проведення подібних заходів. Цього року «Гольський FEST 2016» відзначиться своєю унікальною концепцією – «від вчора до завтра», яка заставить гостей цього яскравого дійства побачити, що життя це процес творення історії», – зауважив Степан Барна.

Цього року фестиваль порадував не лише своєю концепцією. На всіх гостей чекали як літературно-акустичне, так і театральне дійства, історичні розваги, різноманітні виставки та презентації, туристичні мандрівки тощо.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Точкові світильники для ...

КОМЕНТАРІ