Як вибрати жіноче пальто?

Як вибрати жіноче пальто?

16.08.16 15:29 0 765

Осінь в самому розпалі і зимові холоди вже не за горами - значить, пора утеплятися. Пальто можна вибрати як класичне, так і неформального стилю. Пальто успішно врятує вас від пронизливого осіннього холоду і вологи, і надійно захистить в зимові морози. Такий верхній одяг, правда, повинен прослужити як мінімум три роки, тому до вибору пальто слід підійти досить розбірливо, щоб врахувати всі чинники, що визначають ваш вибір. Сьогодні співробітник інтернет-магазину: http://miodio.com.ua/palta-zhenskie-optom/, в якому ви можете придбати оптом модні італійські пальто, дасть вам кілька корисних порад щодо вибору данного різновиду верхнього одягу.

Стиль і модель

Завжди добре мати вибір і кожен надягати пальто в залежності від вашого сьогоднішнього образу. Однак якщо у вас є можливість придбати тільки одне жіноче пальто, радимо віддати перевагу класиці.

Класичними завжди вважалися однобортні і двобортні («армійські») приталені пальта. Однобортне пальто практичніше - його легко поєднувати з будь-яким одягом, а також можна носити розстебнутим. Двобортне пальто злегка нагадує солдатську шинель, застібається на 2 ряди гудзиків і при цьому виглядає досить стильно і оригінально. Але, незважаючи на приналежність до класики, таке пальто підходить далеко не під весь одяг.

Крім традиційного крою можна вибрати більш оригінальні варіанти - розкльошені пальто, пальто з укороченими рукавами або рукавами-ліхтариками, пальто з високою талією (поясом під грудьми), пальто-балон.

Розкльошені пальто допоможуть вдало приховати сантиметри в області талії (якщо пальто вкорочене) і широкі стегна (пальто довжиною до середини стегна і нижче). З прикрасами і аксесуарами на таке пальто не варто чіпляти - вони зроблять його занадто яскравим.

Пальто з укороченими рукавами - оригінальне і стильне рішення, але є невеликий нюанс. Під таке пальто вам обов'язково знадобляться високі рукавички (бажано шкіряні), так як неприкриті руки, що стирчали з коротких рукавів пальто, будуть виглядати смішно.

Рукави-ліхтарики надають пальто якесь кокетування і шарм і при цьому додають об'єму плечам. Тому дівчатам з трохи широкими плечима рекомендуємо акуратно носити подібну модель. Також ця порада стосується і низьких худеньких дівчат - таке пальто може зробити вас незграбною і присадкуватою.

Висока талія - модна нині тенденція, в тому числі і в моді на пальто. Обов'язково приміряйте пальто з високою талією, але така модель йде далеко не всім.

Корисні поради:

  • Перегляньте свій гардероб, подумайте, з яким одягом і взуттям ви зможете поєднувати нове пальто, чи підійде воно до всіх речей;
  • Приміряйте кілька моделей пальто і виберіть кращий оригінальний варіант, який підходить для конкретного образу, або класику на всі випадки життя;
  • Підберіть оптимальну довжину пальто в залежності від сезонності, моделі та особистих уподобань;
  • Розберіться з кольором: класичні стримані відтінки для повсякденного носіння або яскраві і життєрадісні для гарного настрою;
  • Уважно прочитайте етикетку, вивчіть інформацію про склад тканини і правила догляду за пальто;
  • Приміряйте пальто завжди на той одяг, який ви будете під ним носити - наприклад, осіннє пальто потрібно приміряти на теплий светр, щоб переконатися, що одяг не буде сковувати рухів в холодну пору року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ