Точкові світильники для натяжних стель

Точкові світильники для натяжних стель

16.08.16 16:33 0 1111

Продумуючи дизайн і стиль приміщення, складаючи план ремонтних робіт, ми повинні розрахувати все до дрібниць, враховуючи всі: від матеріалів, до меблів і освітлення. Якщо ви вирішили прикрасити своє приміщення натяжною стелею, з ліпниною або фігурними хитрощами, то подбайте і про правильне його освітленні. Точкові стельові світильники є найбільш прийнятним варіантом організації освітлення в приміщенні з натяжними стелями. До речі, придбати лампи для точкових світильників ви можете тут.

Точкові світильники для натяжних стель прикрасять Ваш будинок

Точкові світильники для натяжних стель функціональні і практичні, вони чудово підходять для приміщення в сучасному стилі. Для того, щоб мати можливість обставити кімнату в певному стилі, надається можливість купити точкові світильники різних форм, розмірів і кольорів.

Точкові світильники можуть створити максимально точне уявлення про те, як буде виглядати приміщення з подібного роду освітлювальними приладами. Саме тому дизайнери інтер'єрів експериментують з кількістю, розміром і кольором точкових світильників і продумують їх розташування.

На відміну від люстри, яку краще монтувати в центрі кімнати, точкові світильники можна розташовувати по всьому периметру стелі, або в будь-якії його окремій зоні.

Як вибрати правильні моделі такого типу?

Сучасний ринок багатий різними видами точкових світильників, у кожного з яких є вагомі переваги і деякі недоліки:

  • Світильник точковий з лампою розжарювання. Це бюджетний варіант, але при його виборі варто проявити обережність. Справа в тому, що нагріваючись до значної температури, він може оплавити або закоптити навісну стелю. Корпус такого світильника повинен бути виготовлений з матеріалу, який не піддається нагріванню. Також, даний вид точкових світильників досить габаритний і не підходить для приміщень з низькими стелями;
  • Якщо господар квартири віддає перевагу енергозберігаючим джерелам світла, то він зупиниться на галогенних моделях. Але при малому споживанні електрики вони дають не дуже яскраве світло. Для того, щоб освітити приміщення, необхідно встановлювати більшу кількість галогенних світильників, крім того, дуже важливим є те, що такий тип світильників не здатний зіпсувати зовнішній вигляд натяжної стелі;
  • Найбільш затребувані сьогодні світлодіодні моделі, або LED. Їх вагомою перевагою є високий рівень безпеки і відмінна економія енергетичних ресурсів. Корпус такої моделі LED виготовляється з кераміки або алюмінію, до нього монтується від одного до дев'яти світлодіодів потужністю 1 Вт.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ