Обласний творчий конкурс «Вінниччина очима редактора» у 2016 році проходив у Гайсинському районі (+фото)

Обласний творчий конкурс «Вінниччина очима редактора» у 2016 році проходив у Гайсинському районі (+фото)

17.08.16 13:18 0 534
Вже стало доброю традицією щороку на території кращих районів Вінницької області проводити творчий конкурс «Вінниччина очима редактора».

У цьому році увага засобів масової інформації усієї області була зосереджена на Гайсинському районі.

12 серпня 2016 року голова райдержадміністрації Владислав Уткін спільно з директором Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької облдержадміністрації Світланою Василюк провели прес-конференцію для редакторів комунальних друкованих ЗМІ.

Розпочинаючи конференцію Світлана Василюк зауважила, що Гайсинський район, як об'єкт інформаційного і творчого дослідження журналістів, обрано не випадково. Гайсинщина – один з кращих і найпотужніших районів Вінницької області. Це аграрно-промисловий регіон. Тут реалізується щорічно продукції в межах 3,0 – 3,5 млрд. грн., в тому числі майже 2,2 млрд. грн. сільськогосподарським сектором, що є досить якісною сировиною для підприємств переробної і харчової промисловості. Близько 15 % від всього населення, зайнятого економічною діяльністю працює на 13 промислових підприємствах розміщених на території району. Частка виробництва промислової продукції Гайсинщини в загальному об'ємі виробництва області складає майже 2 %.

Голова райдержадміністрації Владислав Уткін, коротко розповів про досягнення району.

«У нас здорове конкурентне середовище для розвитку бізнесу. Однією із наших стратегічних цілей є максимальне залучення в економіку і соціальну сферу додаткових фінансових ресурсів – інвестицій, як державних капітальних вкладень так і приватних, вітчизняних та іноземних. В економіку району протягом останніх 3-х років було залучено біля 900 млн.грн. Інвестиції, в основному, спрямовуються на розвиток агропромислового комплексу, промислового виробництва та інфраструктури району. Мені приємно, що в районі усі гілки влади працюють як один механізм. Налагоджена тісна співпраця з обласною державною адміністрацією, Кабінетом Міністрів України. Гайсинський район працює в контексті загальноукраїнських позицій», - наголосив Владислав Анатолійович.

Керівник району презентував об'єкти, які будуть представлені увазі преси, а це: фермерське господарство «Чиста криниця» с.Кисляк, керівник Сергій Ковальчук, КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайсинського району Вінницької області» - директор Наталія Мордюк та спортивний комплекс «Спорт клуб» бренду GYM – директор Сергій Ящук.

Також голова райдержадміністрації зауважив, що усі надбання і здобутки Гайсинщини і в соціальній, і в економічній, і в політичній, і у військовій сфері – це результат злагодженої роботи усіх учасників процесу розвитку регіону.

Довідка Гайсин.doc

















































































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Чернігів: Нова назва вулиці ...

КОМЕНТАРІ