Правоохоронними органами викрито та припинено діяльність 7 гральних закладів у Вінниці

Правоохоронними органами викрито та припинено діяльність 7 гральних закладів у Вінниці

17.08.16 12:33 0 550
Питання боротьби з нелегальним гральним бізнесом на теренах Вінниччини перебуває на постійному контролі керівництва прокуратури області та Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Так, 13.08.2016 Вінницькою місцевою прокуратурою спільно з працівниками Вінницького відділу поліції та внутрішньої безпеки Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, проведено спецоперацію з виявлення та припинення діяльності закладів, що надавали послуги в сфері незаконного грального бізнесу в обласному центрі. Правоохоронці здійснили 7 одночасних обшуків на Вишеньці, в районі залізничного вокзалу та центрі міста.

Під час спецоперації виявлення та припинення діяльності закладів, що надавали послуги в сфері незаконного грального бізнесу в обласному центрі правоохоронці виявили 132 системних блоки, 130 моніторів, 12 Wi-Fi роутерів, 13 тюнерів, 24 відеокамери спостереження, 42 клавіатури, 42 оптичних маніпулятори та флеш-накопичувачі. Також, вилучено документи щодо діяльності гральних закладів та «чорну бухгалтерію» та майже 19 тис грн незаконно отриманого прибутку.

На даний час, в рамках кримінального провадження за процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури, проводяться слідчі дії з метою всебічного, повного і неупередженого дослідження обставин кримінального правопорушення, встановлюються особи, причетні до організації діяльності гральних закладів.

Такі рейди продовжаться, якщо любителі нелегального грального бізнесу не зупиняться.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У водоймах Вінницької ...

КОМЕНТАРІ