Вінничина: запровадженню електронних торгів навчались у районах області (+фото)

Вінничина: запровадженню електронних торгів навчались у районах області (+фото)

17.08.16 17:59 0 570
З 01.08.2016 року вступив в дію Закон України «Про публічні закупівлі» № 922-VIIIвід25.12.2015р (далі Закон). Згідно даного Закону, необхідно проводити усі процедури закупівель та оприлюднювати звіти про укладені договори, вартість предмету закупівлі яких, дорівнює або перевищує 50 тис. грн, та є меншою за вартість, що встановлена в абзацах другому і третьому ч. 1 ст. 2 Закону, на одному з майданчиків системи електронніх закупівель - ProZorro.

З метою надання практичної допомоги місцевим органам державної виконавчої влади та органам місцевого самоврядування, Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації із залученням спеціалістів одного із електронних майданчиків, акредитованих в системі ProZorro, 11 та 12 серпня п.р. організовано та проведено навчальні семінари у Літинському, Вінницькому, Могилів-Подільському, Муровано-Куриловецькому районах області.

Під час семінарів Ламакіна Тетяна - начальник відділу регуляторної політики та адміністративних послуг Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації;

Гніломедов Олексій – адміністратор електронного майданчика Public-bidпрезентували присутнімінформацію роз'яснювального характеру, а саме:

- Система електронних закупівель –ProZorro;

- Реєстрація на майданчику;

- Допороговізакупівлі таВідкриті торги;

- Планизакупівель;

- Інформаційнадопомогащодопроведенняелектроннихзакупівель.

Учасниками семінарів булиголови сільських та селищних рад, секретарі, бухгалтера органівмісцевогосамоврядування, керівники та бухгалтера бюджетнихустанов та організацій, представники органів виконавчої влади та постачальників. Всього у 4-х семінарах прийняли участь понад 400 осіб.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Серед регіонів України ...

КОМЕНТАРІ