Як правильно вибрати тип і колір профілю

Як правильно вибрати тип і колір профілю

17.08.16 13:40 0 781

Перш ніж приступити до вибору профілів, потрібно хоча б приблизно уявляти які існують типи профілів і для чого вони призначені. Наприклад, найбільш відома класифікація за призначенням:

  •     стикоперекривающі профілі однорівневі (без перепаду);
  •     стикоперекривающі профілі різнорівневі (з перепадом);
  •     т-образні профілі;
  •     куточки і накладки на ступені.

  За типом кріплення розрізняють такі профілі:

  •     з відкритим кріпленням (зовнішнім);
  •     з прихованим кріпленням (внутрішнім).

Однорівневі стикоперекривающі профілі використовуються для з'єднання однакових гладких поверхонь, наприклад, лінолеуму, паркету, ламінату або кахельної плитки. Незамінні в місцях з'єднання підлогових покриттів, в дверних отворах.

Різнорівневі стикоперекривающі профілі призначені для з'єднання різного виду підлогових покриттів, що мають по висоті різні рівні. Як правило, такі сполуки утворюються при стику будь-якої гладкої поверхні з килимовим покриттям.

Т-подібний профіль використовується, якщо необхідно приховати стик між різного типу для підлоги, розташованими на одному рівні. Наприклад, плитки та ламінату. Часто такий профіль називається «кант». До речі, більше інформації ви дізнаєтеся і на сайті: http://porog-al.com/katalog/g-obraznaya-raskladka/.

Існує два види кріплення алюмінієвих порогів: зовнішнє і приховане. Перевагою зовнішнього кріплення є швидкий монтаж: потрібно попередньо просвердлити отвори в підлогах, закріпити дюбелі і прикрутити поріг шурупами. Однак капелюшки шурупів при цьому відкриті і часто виступають над порогом. Приховане кріплення є більш надійним, але і більш трудомістким.

Кутові профілі використовуються для обробки щаблів, а так же кутів між будь-якими поверхнями. Наприклад, широко відомий профіль «ластівка» застосовується для герметизації стику між ванною і стіною. Якщо стіна покрита кахельною плиткою краще використовувати профіль з внутрішнім кріпленням.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Депутати міської ради ...

КОМЕНТАРІ