Хостели - це безпечне і недороге проживання

Хостели - це безпечне і недороге проживання

17.08.16 14:24 0 753

Чи знаєте ви, що таке хостел? Багато хто боїться бронювати хостел, а насправді в усьому світі хостели вже давно користуються дуже хорошою репутацією і це дуже дешеве і комфортне проживання. Усім в світі відома організація Hosteling Intenationl, щоб користуватися сервісом цієї організація, треба бути її членом, але в останнє десятиліття з'явилося багато приватних хостелів, і тепер не треба бути членом організації, щоб забронювати місце в хостелі.

Хостел - це, як правило, невеликий готель, в якому є як готельні номери, але також так звані загальні кімнати. Такі молодіжні готелі ідеально підходять для сімейного відпочинку, вихідних з друзями, шкільної поїздки або ділової подорожі.

Дуже часто керівництво і працівники хостелів, це не просто менеджери, а самі колишні мандрівники з рюкзаком. Після довгих років подорожі вони зупиняються у своїй країні і відкривають свій хостел, в якому враховують все необхідне для мандрівника, адже вони знають це з власного досвіду. Хостели бувають різні.

Якщо ви потрапили в типовий хостел, ванна кімната, як правило, в ньому знаходиться в коридорі. Кімнати облаштовані без особах зручностей, не сподівайтеся знайти там телевізор, будильник і халат. Хостел - це ліжко, для того щоб дешево і безпечно переночувати. Адже такі міні готелі створені для гостей, які часто подорожують поодинці і тому вважають за краще провести вільний час в барі, спілкуючись з таким же мандрівниками.

Є хостели, які нічим не відрізняються від готелів: реєстрація працює 24 години, сніданок включений у вартість проживання і є затишне лобі. Деякі хостели навіть більш розкішніші - це так звані бутік-хостели.

На що звертати вниманиe при бронюванні хостелу?

Золоте правило при бронюванні хостелу - це читання його опису. Навіть якщо не всі описи переведені, більшість описів хостелів містять інформацію, яка важлива для вашої подорожі. Ви можете прочитати чи є в хостелі кухня і пральня, сніданок, комендантська година або чи включений місцевий податок в ціну. Уважне вивчення цих критеріїв вбереже вас від неприємних моментів.

Не бійтеся бронювати загальні місця, навпаки, якщо ви подорожуєте один, то у вас буде шанс познайомити ся з іншими мандрівниками, посидіти в затишній кухні або вітальні, подивитись фільм або телевізор, приготувати чай або каву на кухні і навіть випрати свої речі. У хостеах ви обов'язково знайдете багату колекцію DVD-дисків і книг і сімейну атмосферу.

Пам'ятайте про те, що в хостелі, як правило, рушники не включений у вартість, і в душову краще заходити в шльопанцях. У багатьох країн різні уявлення про гігієну, але стандартів чистоти завжди дотримуються і прибирання проводиться щодня!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Ужгороді відкриють ...
Наступна новина: Чернівці: Міський голова до ...

КОМЕНТАРІ